معرفی غذاهای گرجستان

معرفی غذای گرجی خینکالی ( khinkali )

پس از خاچاپوری ، معروفترین غذای گرجی خینکالی نام دارد. خینکالی در اصل خمیرهای بقچه ای مانندی است که در

وسط آن گوشت وجود دارد و بسیار لذیذ و خوشمزه است و همچنین طرفداران زیادی در گرجستان دارد ولی خوردن آن

کمی مشکل است و بدین صورت خورده می شود که ابتدا باید بوسیله دندان سوراخی در خمیر بقچه ای ایجاد کنید و کل

آب موجود در آن را میل کنید سپس بقیه بقچه را نوش جان کنید و معمولا با دست و بدون قاشق یا چنگال خورده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن